sobota 11. dubna 2009

O akci

GetUp!, to je název nové trance party, která se uskuteční v sobotu 11.4.2009 v clubu Prdel v centru Prahy. Neříkejte, že vás do Prdele ještě nikdo neposlal. My vás tam tentokrát srdečně zveme!

Jako exkluzivní host přijal pozvání polský dj a producent Indecent Noise, který se v České republice představí úplně poprvé. Tento převážně trancový DJ má za sebou celou řadu úspěšných releasů, jeho nový remix vyšel na známém labelu Vandit a v poslední době sbírá úspěchy na DJské scéně nejen v Polsku, ale i ve Velké Británii. Set Indecent Noise si budete moci vychutnat celé 2 hodiny!

O další sety se postarají djs z české trancové špičky: nadějný F1D0, který sklízí úspěchy každým vystoupením v ČR i svojí rezidenturou v portugalském klubu Mini-Mercado, brněnská E-motion dvojice Stepan Bruck b2b Vyrys, která přijede předvést to nejlepší z melodického trance, dále duchovní otec úspěšné noci Beats and Melody a mistr mixu Revolt a ve speciálním oldschool b2b vystoupení se představí také noví trance talenti a organizátoři akce Hellman a Andrew Mallet.

Za organizací stojí právě Hellman (Marek Švec) a Andrew Mallet (Ondřej Palička) za podpory začínající agentury Silent Storm Productions.

Součástí večera bude několikanásobná oslava narozenin, slavit bude hned sedm lidí: Ligaya, KamcaFromHK, Bajkal, Buchťák s přítelkyní Verčou a na závěr i Andrew Mallet a Hellman, takže lze očekávat opravdu rozjetou party. První příchozí dokonce čeká malé občerstvení zdarma :-)

Tak nezapomeňte 11.4. všichni vstát a přijít do Prdele (www.clubprdel.cz), kterou najdete v Žitné ulici 4, u Karlova náměstí v Praze. Prostory tohoto nového klubu jsou opravdu luxusní, začínáme ve 21 hodin a vstup je zdarma!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Speciálně na tenhle mejdan se těším! V tomhle složení lidí to bejvá pokaždý pecka!